Valimisliit “Roheline Saku Vald” AVALDUS

16.06.2021
Valimisliit „Roheline Saku Vald“ teeb ettepaneku esitada Tarmo Soomere Eesti Vabariigi presidendikandidaadiks.

Kolmapäeval, 16. juunil toimus Saku Gümnaasiumis valimisliidu “Roheline Saku Vald” üldkogu koosolek, kus esines Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere teemal: “Kohalike omavalitsuste võimalused rohepöörde  läbiviimisel” ja vastas kuulajate küsimustele.

Üldkogu koosolekust osavõtjad teevad Riigikogu liikmetele ja vajadusel ka EV Presidendi Valijameeste Kogule ettepaneku  esitada Eesti Vabariigi Presidendi kandidaadiks Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere.

Valimisliidu „Roheline Saku Vald“ liikmed on üksmeelel, et Eesti vajab kujunenud poliitilises olukorras erakondade ülest Eesti Vabariigi Presidendi kandidaati. Tarmo Soomerest võib saada täieline president, kes esindab põhiseaduslike institutsioonide tasakaalustavat vaimset küpsust ning on empaatiavõimeline nii välis-kui ka sisesuhetes. Valimisliidu liikmete arvates on Tarmo Soomere professionaal, kelles on ühendatud rahvusvaheline juhtimiskogemus visionääri ja õpetaja laia silmaringiga. Ta suudab meie ühiskonna jaoks arusaadaval moel selgitada ka kõige keerulisemaid looduse ja poliitika toimimise küsimusi. Meie arvates tahab Tarmo Soomere saada kogu rahva presidendiks, võimalikult paljude rahvus- ja huvigruppide presidendiks. Ta sisendab meisse eneseusku ja koostöötahet Eesti riigi kujunemiseks üheks eesrindlikumaks ja edukamaks väikeriigiks kogu maailmas.

Valimisliit “Roheline Saku Vald” kutsub kohalike omavalitsuste juhte, valimisliite ja erakondi 21.  juunil Saku Gümnaasiumi suurde saali algusega kell 18:00 toetama Tarmo Soomere esitamist Eesti Vabariigi Presidendi kandidaadiks.

This entry was posted in Varia. Bookmark the permalink.